QUI SOM

Som un grup d'inversors, que busquem immobles que els volen vendre, sigui de forma ràpida, per una herència, o per una situació de subhasta, ... Valorant els costos amb temps i diners que s'estalvia al disposar de tots els diners immediatament.

Quins tipus d'immoble compreu?

Comprem pisos, cases, edificis, solars, etc., preferentment a la comarca d'Osona per reformar i reformats, herències, indivisos, amb problemes, en subhasta. Consulteu-nos.

En quin termini cobraré el meu immoble?

En funció de la seva necessitat podem anar a notari directa en una setmana o establir el termini de compra que millor s'adapti a la seva mudança, en qualsevol cas li anticipem el 10% en arres a 24 hores després de la confirmació de la compra.

Quines despeses tindre?

Nosaltres assumim totes les despeses d'elaboració dels contractes d'arres amb els nostres advocats i de notaria, Vostè només haurà de pagar la plusvàlua municipal.

Quant tindre l'oferta de compra?

Després de la visita a l'immoble del nostre expert, li farem l'oferta en 24-72 hores sempre que disposem de tota la documentació per a l'estudi. (escriptura, cèdula d'habitabilitat, certificat energètic i còpia de la ITE si cal) segons la llei.

Per què he de contactar amb COMPREMPIS?

Perquè podem oferir el preu just pel teu pis o en el seu defecte t'assessorem.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK Més informació